Elevundervisning

Midtjysk Hundetræning ApS har igennem længere tid haft en elev tilknyttet, og det har vist sig at være en enorm succes for begge parter!

Josefine underviser i følgende: 

  • Grundtrænings øvelser for hvalpe og utrænede hunde
  • Indkald
  • Selvtillidstræning for de forsigtige poter


En lektion på 50 minutter koster 225,00 kroner inkl. moms!

Lidt om Josefine:

Josefine har i mange år ønsket at arbejde med positiv træning, og da hun selv fik jordens frækkeste hvalp, Merle, så begyndte tingene at tage form. 

Det var tydeligt, at den interesse, som Josefine lagde for dagen, var mere end blot almindelig, og hun fik meget hurtigt en forståelse for, hvordan hunde lærer, og hvordan hun som træner kunne hjælpe dem til at forstå, hvad hun bad dem om og på den måde udvikle det nødvendige samspil.

På nuværende tidspunkt har Josefine gennemfået nogle vigtige kurser, hun har modtaget mange timers eneundervisning, hun gået “føl” på mange af mine kurser – og sidst men ikke mindst, så er hun blevet optaget på en af landets bedste uddannelser inden for hundeinstruktørfaget.

En af de vigtigste ting for en instruktør er dén erfaring, som man henter, mens man underviser – derfor har vi valgt at udbyde denne elev baserede træning, da den giver god mening for alle parter

Her træner vi 

Midtjysk Hundetræning
Bjerrevej 8
8700 Horsens