Midtjysk Hundetræning

Handelsbetingelser

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb i følge Forbrugeraftaleloven, dog skal varen returneres til os senest 14 dage efter at du har modtaget den.

Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortryder du købet af en bundle skal alle dele af bundlen returneres, da det betragtes som én samlet vare.
Det er ikke muligt kun at fortryde købet af en del af en bundlevare.

BEMÆRK: Der ydes INGEN fortrydelsesret på tjenesteydelser.

Returnering

Varer som returneres til os skal være sendt forsvarligt i beskyttende emballage. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til os.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes. Du bedes vedlægge dit konto og reg. nr. så vi kan overføre pengene direkte til din konto ift. handelsbetingelser og vilkår.

Bemærk, returvarer sendt pr. efterkrav modtages IKKE!

Returvarer sendes til:

Midtjysk Hundetræning
Bjerrevej 8
8700 Horsens

Danmark

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer.
Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug eller vask af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.